Уроки Т.Г.Шевченка!

Сьогодні, з нагоди перепоховання домовини Великого Кобзаря - повернення Його із Петербурга в Україну - біля пам’ятника Тарасові Шевченку Золочівським об'єднанням Товариства "Просвіта" було проведено Шевченкові уроки ! Присутні мали можливість ще раз надихнутись Шевченковими істинами, вкотре переконатися, що його слова були таки пророчі:

Сьогодні, з нагоди перепоховання домовини Великого Кобзаря - повернення Його із Петербурга в Україну - біля пам’ятника Тарасові Шевченку Золочівським об'єднанням Товариства "Просвіта" було проведено Шевченкові уроки ! Присутні мали можливість ще раз надихнутись Шевченковими істинами, вкотре переконатися, що його слова були таки пророчі: «Свою Україну любіть, Любіть її во время люте, В останню тяжкую минуту за неї Господа моліть»

Ми горді тим, що в нас є Пророк, якому Бог дав великий дар – застерігати рідний народ від помилок, необачних кроків та допомагати йому бути незламним духом і не боятися боротися за своє, рідне, українське! Тому так важливо зараз брати до тями вогненні рядки національного генія , бо Нема на світі України, Немає другого Дніпра... (Т. Шевченко «І мертвим, і живим,…»).

Уже традиційно відділом освіти РДА були нагороджені переможці Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, серед обранців і наші школорадісні таланти: учениця 7 класу Цілик Анастасія- І місце та учениця 6 класу Шайген Анна ІІІ місце у районному етапі цього конкурсу.

Дякуємо Товариству «Просвіта» і його голові Я.Д. Сухецькій, яка організувала дійство!

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.