Свято Вознесіння Господнього!

Вчора, 6 червня, відбулося світле свято Вознесіння Господнього та храмовий празник!

Храмовий празник - це завжди особлива подія, час наближення до Бога, час спілкування з людьми, час зустрічі рідних і дорогих гостей, час піднесення і гордості за Церкву як спільноту вірних.

Дуже тішимося, що вже багато років поспіль подвір’я Золочівського монастиря о. Василіян на храмовий празник Вознесіння Господа нашого Ісуса Христа – це те місце, де можна заспокоїти душу, попросити і подякувати, і з новою силою відродити у собі віру, а також патріотичні та національні почуття.

Висловлюємо щиру вдячність усім дітям, які сьогодні зробили наше свято таким чудовим.

Дякуємо за працю Всечесним отцям - священикам - василіянам, за щонедільне благословення, за таку необхідну присутність і підтримку у наших родинах, за такі надважливі молитовні зустрічі-реколекції, за організацію духовних поїздок-прощ, за гуртування громади, за свята, які разом із Вами справді стають особливо-піднесеними .

Особлива подяка учителям та керівникам, хто так старанно творили, готували та розвивали наших учнів.

Дякуємо усім школам м.Золочева, які залучилися до дійства! І окрема подяка сценаристу - Я.Д. Сухецькій, директору «Школи радості» - ДНЗ», Галині Дьоміній, керівникові хореографічного колективу «Радосвіт» «Школи радості» , Марії Чусі, музичному керівникові вокального ансамблю «Іскорки радості» «Школи радості», Зоряні Руденській , що забезпечила технічне оформлення, Лесі Заяць за декоративне оформлення сцени та ведучим свята Леськів Марії та Троцькій Олені та всім всім учасникам і глядачам!

Нехай у ці світлі дні Господнього Вознесіння мир Божий ,що «є понад людське розуміння», завітає до кожного серця, до кожної родини й оселі усіх парафіян та гостей.

/Files/images/001819/praznik/IMG_5539.JPG/Files/images/001819/praznik/IMG_5694.JPG/Files/images/001819/praznik/IMG_5839.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.